Tatueringstankar

-Människan är också en maskin, vi är bara byggda av annat material.

Funderar på nya tatueringar som jag vill bära på min hud.

Min evighetssymbol på högra handleden:



Svarta siluettfåglar som flyger runt/uppför min ankel:

 

Fyrkanterna på handleden är mycket tveksam, men fåglarna på ankeln är klockren! En annan grej hade varit att göra en linje på armen för varje gång jag tagit mig förbi ett hinder, (the fountain inspirerat). Det blir som en speciell belöning. Du får gärna komma med idéer på andra tatueringar! Gärna någonting om frihet.


Stearinet rinner

Satt och funderade på framtiden då jag fastnade på frågan varför framtiden är så viktig att tänka på då vi omöjligt vet vad som kommer hända? Det enda sättet att tänka belönande är att tänka på vad som händer nu. Alla frågar mig hur jag kommer göra med skolan, hur jag ska göra för att må bättre och sådana saker. Men jag har ingen aning, eller så vet jag precis eftersom jag vet att framtiden är oförutsägbar.


Ps. Martha Marcy May Marlene var inte dålig någonstans.

Allt är större

Ingenting är vad det egentligen är. Vi kan inte gå så nära det vi ser framför oss med blotta ögat. Det är en ändlös zoom som är för djup för våra ögon. Det vi ser är en illusion av vad vi egentligen ser, det är den sanna storleken som vi missar.

Hälsa på min andra blogg!

kristalltäcke

Glittrande och mysiga kullar av kyla. Lägg dig ner i det mjuka och låt dina färger sakta försvinna ner i snön. Blunda och känn hur du blir ett med iskristallerna, låt flingorna falla över din snart dolda kropp.








Tja, blekte 6-7 dreads.

Det blåa

Jag flyter i ett ändlöst hav, jag ser endast vatten åt alla håll. Det förflutna skumpar bland vågorna under mig och tankar om vad som kommer hända svävar i luften över mig. Jag känner en slags balans i kroppen, en slags stillhet och trygghet. Jag flyter i ett ändlöst hav av dåtid och svävar samtidigt i framtidens vindar. Jag vilar i nuet.

(Inspirerad av faderns nya bok)

Hultsfred

Jag minns den dagen jag fick veta att The Cure skulle spela i sverige för x antal år sedan, den dagen sa mamma att dit fick jag inte fara. Vilken sorg, en tragedi. Sen minns jag för några dagar sedan då jag fick veta att samma band skulle spela på en festival kallad Hultsfred. Allt hopp tillbaka, det var inte försent än!

Så nu taggar jag Hultsfred med en nysprayad tröja och en skön spellista med årets artister. Vem vill följa?


Hultsfred 2012 spellista


Planer

Hade tänkt sitta och klippa ut små bokstäver från en tidning och göra så att gubben säger något vist om verkligheten. Orken sa nej.

Jag tror jag ska börja illustrera faderns nyaste bok idag. Men jag känner mig ytterst rastlös och ensam, så vill du hitta på något så är det bara att höra av dig.



Sommardrömmar

Jag vilar blicken på sandkornen som rinner mellan mina fingrar som ett timur, sekunderna är ovärderliga. De tunna molnen skingrar sig och låter solens varma strålar träffa mig kropp. Jag lägger mig ner och sjunker ner i den lena sanden och sluter ögonen. De svaga vindarna passerar min hud och jag andas ett djupt andetag och känner hur den friska luften fyller mina lungor.


Här konsumeras det

En större säng, en steam punkig väggklocka, en lavalampa, nya tapeter, en antik byrå, en extern hårddisk och lite annat krimskrams.

Det känns så där. För vad behöver man alla saker till? Man blir inte lyckligare, men ett leende för stunden kanske. Nåväl, dom är fina.



Umbra

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2606594/images/2012/umbre_183459118.jpg

En gammal goding från molnluffaren, nu även som serie. (Skolarbete). Det tog ett tag att få ihop snyggt, men rätt så nöjd är jag. Dock undrar jag om budskapet kommer fram, och vad ni läsare får för tankar? Kommentera gärna.

(ps jag stavade fel på umbra på bilden. Umbra är latinskt och betyder skugga)

Glöm inte

Vi har många ord och ett flertal känslor angående då vi vet att vi lever just nu, men inget kan beskriva klarheten efter att man kommit på att man finns. En speciell stund känner vi det i luften vi andas, vi ser det hos sällskapet och vi hör det i ljuden. Ta vara på stunden, för det är lätt att glömma och lätt att ta förgivet.


Vänskap

Vänner är det värdefullaste i livet, kärlek kommer lite som den vill, men vänner stannar med en genom allt. Jag försöker inte låta som världens smörigaste 13åring, men kom igen, utan vänskap finns bara en själv. Ensamhetens högkvarter.

Dance 'til your dead

Jag står och kollar på den stora svarta himmelen och det är leenden överallt runt mig. Raketer avfyras bland tusentals stjärnor och natten är inte lika svart. Klockorna slår och jag förundrar över hur jag klarat mig ett år till. Flickan vid min sida glittrar i ögonen, hon ler som lite blygsamt efter kyssen, vi tar varandras händer och kollar på himlen. Det var en vacker natt.

Hah. -.- ...Något sånt hade kunnat hända ifall jag inte somnade innan 12 slaget...

RSS 2.0