Det droppar

Det vita täcket som vilat över oss spricker upp och låter våra ögon bländas av den starka solen. Inte längre tynger mörkret ner mina tankar med sina kalla vindar. Jag begraver mig i den sakta smältande snön och väntar in våren. Det droppar från istapparna på takkanten och jag lyssnar när dropparna landar i den tjocka snön, jag inser att det är något speciellt med att se våren växa fram.




(Ps. mysigare irl)

En hallucination

Varje gång jag stängde ögonen såg jag plattor staplade på varandra, plattorna gled som två hala isbitar, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Varje bild jag försökte tänka på gick sönder och blev till flera plattor, de gled fram och tillbaka, fram och tillbaka.


Nu läser hon

Läser Berny Pålssons uppföljare "känn pulsen slå" och tänker på hur ljudet studsar mellan väggarna på mitt nya rum. Jag undrar hur mina memoarer hade sett ut. Med allt kaos som ständigt drar sig mot min magnetiska kropp hade jag i alla fall kunnat skriva några sidor. En liten inblick i hur jag ser på världen. Men nej, det har jag försökt förr utan framgång...

dizak.blogg.se

Första tatueringen

Missnöjd med resultatet, men stolt ändå. Andra gången gick det bättre och jag kan se mig själv göra detta långt, långt i framtiden då jag förstår instrumentet.


...Sen gick det snett med skuggningen. Hahah.....

Goa

Jag längtar till att flyta på havets yta och tänka på ingenting. Jag längtar till att ha yoga bland palmerna och meditera under solen.

Jag längtar.

Nature man

Albin jag tänkte på dig när jag gjorde den här.


RSS 2.0