Vingklippt

Påminn mig inte om livet jag missar. Viska i mitt öra att verkligheten inte försvinner under mina fötter. Jag vill flyga med er andra själar bland trädtopparna och solstrålarna. Jag försöker ivrigt flaxa med vingarna, men taket och låset på dörren hindrar mig ännu en gång. Jag har levt i en fantasivärld bakom ögonlocken, men jag vill vakna nu. Väck mig.
 
 

Temptation

Du får mig att ge mänskligheten en ny chans trots att dom skurit djupa, livsfarliga sår på min kropp. Du står här med mig, mitt i kaosets orkan, orörd av vinden.
 
 
 

In the mood


Testar ut mina nya promarkers! Skitkul! Bild kommer när den är klar. :)

Äntligen

Drömmarna börjar bli verklighet, jag kommer på mig själv att le trots låset som avskärmar mig från sommaren. De börjar prata om att hitta en praktikplats hos en tatuerare, och min minibuss jag drömt om finns nu inom räckhåll. Drömmar, drömmar, ni håller mig vid liv.
 
Jag ska försöka blogga mer. Var bara så less på att jag alltid skrev om hur jävlig min situation är. Jag kännde mig som en gnällspik. Men nu när jag accepterat att jag kommer vara här i minst ett år känns det lättare att skriva om andra saker.

Jag saknar er alla. Glöm mig aldrig.

RSS 2.0